Link gekopieerd

Shade Sails van Soliday

De zomer is vaak een periode van veel zon, weinig regen en een aangename temperatuur. Met de shade sails van Soliday kunt u ook deze zomer weer heerlijk van het buitenleven genieten!

Al onze shade sails worden op maat gemaakt van kwalitatief materiaal en een strak design. U creëert met de shade sails een nieuwe leefruimte tot wel 85 m² schaduwoppervlak. De shade sails van Soliday zijn altijd toepasbaar, oprolbaar en in hoogte verstelbaar. Wij maken shade sails voor particulieren en bedrijven.

Shade sails in verschillende soorten en maten

Bij ons kunt u kiezen uit vier soorten shade sails:

  • Soliday A kan met de hand bediend worden, is voorzien van een waterdicht doek in staalvorm gemaakt en is overtuigend in design, techniek en eenvoud.

  • Soliday M kan ook met de hand bediend worden, is volmaakt door design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit en is voorzien van een schaduwdoek met kleine gaatjes.

  • Soliday X wordt met de hand uitgerold en met één simpele handeling rolt het doek automatisch weer in. Dit systeem kan zowel met waterdoorlatend als waterdicht doek worden gemaakt.

  • Soliday C rolt zich met een afstandsbediening automatisch soepel op en af en kenmerkt zich door bescherming tegen zon en regen door een waterdicht doek in staalvorm gemaakt. Onderscheidend in design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit.

  • Soliday CS is ook automatisch en creëert vergeleken met de conventionele luifels een heel groot schaduwoppervlak. De horizontale as wordt aan de wand gemonteerd. het systeem blinkt uit in design, techniek, comfort, maximale flexibiliteit en bescherming tegen zon en regen geboden door een waterdicht doek in staalvorm gemaakt.

Zekerheid bij wind, storm en zware regenval

De shade sails van Soliday zijn uitstekend bestand tegen wind, storm en zware regenval. Bij de ontwikkeling van het gepatenteerde zonnezeil systeem heeft Soliday veel aandacht besteed aan techniek, flexibiliteit en veiligheid.

Laat nu een 3D-ontwerp maken

Bent u benieuwd naar de schaduwzeilen van Soliday en zou u graag eens een 3D-ontwerp voor boven uw loungeset, speelplek voor de kinderen of whirlpool willen laten maken? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen
Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen

gepubliceerd op 23.04.21