U wilt zoveel mogelijk genieten van uw tuin. Barbecueën met familie of vrienden, lekker ontspannen in de whirlpool of gezellig buiten zitten met een hapje of drankje. Te hete zon of regen kunt u daarbij niet gebruiken. Met Soliday zit u dan altijd beschut en in de schaduw. Outdoor living doet u met Soliday.

U creëert tot 85 m² aan extra leefruimte in de tuin. U kunt kiezen voor een windbestendig, waterafstotend schaduwdoek, waarmee u tijdens een regenbui buiten kunt blijven zitten. Laat de barbecue dus maar aan staan of blijf relaxen in de whirlpool tot de bui weer voorbij is.

Oprolbare zonnezeilen op maat

Soliday maakt zonnezeilen op maat, precies zoals u het wilt hebben. U heeft keuze tussen verschillende doeken die water doorlaten of afstoten en eenvoudig verstelbaar zijn. Zo heeft u op elk moment van de dag schaduw, ook als de stand van de zon verandert.

We leveren letterlijk maatwerk, want onze zonnezeilen kunt u in verschillende groottes bestellen. Zo past het zonnezeil perfect boven ieder terras. 

Soliday doeken zijn geheel of deels automatisch oprolbaar, zodat u zelf de schaduwoppervlakte bepaalt. Met de optionele afstandsbediening past u snel de stand van het schaduwdoek aan. Onze doeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen zo een blikvanger in uw tuin.

Het is ook mogelijk om de masten volledig naar wens aan te passen. Luistert u graag naar muziek? Kies dan voor masten met ingebouwde speakers. Wilt u ook ‘s avonds buiten zitten? Laat dan de ledverlichting inbouwen. Met de traploze hoogteverstelling past u de stand van het doek eenvoudig aan. Met alle opties haalt u het maximale uit outdoor living met Soliday.

Schaduw en beschutting in één

Soliday schaduwdoeken zijn UV-werend volgens de hoogste standaard. Ze beschermen dus uitstekend tegen de zon. Wilt u bijvoorbeeld een peuterbadje in de schaduw zetten, dan bieden onze doeken de hoogst mogelijke bescherming tegen UV-straling. 

De zonnezeilen zijn daarnaast stormbestendig. Ze beschermen goed tegen inkijk, zodat u veel privacy heeft. En heeft u veel bomen in de tuin? Maakt u zich dan geen zorgen over vogelpoep. Er zullen geen vlekken achterblijven op het doek.

De waterdichte doeken houden de regen tegen. Zet het doek schuin en alle regen loopt er direct af. Met Soliday combineert u dus schaduw en beschutting in één schaduwdoek. 

Het buitenleven kan beginnen

Zon, regen of wind, het maakt niet uit. Met een Soliday schaduwdoek kan outdoor living beginnen. 

Onze waterdichte doeken geven, samen met twee masten die onder de juiste hoek geplaatst zijn, prima bescherming tegen de regen. Dankzij het unieke Soliday veermechanisme blijft er geen regenwater op de doek liggen. U hoeft bij de eerste regendruppels dus niet alles naar binnen te brengen. Onder een waterdicht Soliday doek zit u droog. 

Dat geldt tevens voor felle zonnestralen, want ook die houdt het UV-werende zonnezeil perfect tegen. Het strakke design van het zonnezeil staat goed in elke tuin en we hebben schaduwdoeken in vele kleuren. 

Informeer naar de mogelijkheden en handige extra opties, zoals ledverlichting, verwarming en luidsprekers.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen