In de zomer wilt u optimaal gebruik maken van uw tuin of terras. Maak van uw tuin een verlengstuk van de woonkamer en zorg voor extra leefruimte. Onze zonnezeilen zijn tot wel 85 vierkante meter groot.

Het oprolbare zonnezeil zorgt ervoor dat u in de schaduw kunt zitten wanneer dit wenselijk is. Op ieder moment van de dag heeft u bescherming tegen de hitte van de zon.

Ook bij slecht weer is zoekt u beschutting onder het zonnezeil, want het doek is bestand tegen wind en regenval. Zo weet u zeker dat u investeert in een oplossing voor de lange termijn.

Onze professionals installeren het systeem op locatie. U kunt kiezen voor een handmatig of (semi-)automatisch oprolbaar systeem.

– Het Soliday Team

Zonnezeilen van de hoogste kwaliteit

Oprolbare zonnezeilen zijn stijlvol en functioneel. U kunt zelf het schaduwoppervlak bepalen, het doek oprollen wanneer de zon weg is en u verstelt het doek mee met de stand van de zon.

Soliday zonnezeilen zijn van Oostenrijkse makelij, waar de fabriek de materialen voor het volledige systeem fabriceert. In onze werkplaats in Bavel assembleert ons team zorgvuldig de onderdelen waarna deze bij u worden geplaatst met een prachtig modern zonnezeil als resultaat.

Soliday zonnezeilen zijn uniek in weerbestendigheid, design en functionaliteit.

Mogelijkheden

Wat betreft montage zijn er vele mogelijkheden. Een deel van het zonnezeil kan aan de gevel worden bevestigd, maar een losstaand zonnezeil met op iedere hoek losse masten is tevens mogelijk. Het zonnezeil kan vervolgens diagonaal over de as worden opgerold of het kan aan de gevel worden bevestigd en vanuit daar uit- en oprollen.

Gaat u voor de speciaal ontworpen Droppole? Heeft u wandbevestiging(en) nodig of zijn aluminium masten voldoende? Wij adviseren welk systeem bij uw situatie en wensen past zodat u een stijlvol en hoogwaardig systeem krijgt.

U kunt het zonnezeil gebruiken als terrasoverkapping, buitenzonwering, carport, schaduwdoek, of als eyecatcher voor uw horecagelegenheid. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen