Speciaal ontworpen masten

Soliday zonnezeilen worden geïnstalleerd met zelf ontworpen masten van geanodiseerd aluminium of geschuurd RVS (Inox). De gasveren in de masten laten koord vieren bij hoge belasting, waarna ze weer terugveren naar de oorspronkelijke stand. Ze zijn bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals chloor van zwembaden en zout water, en eenvoudig te onderhouden.

We gebruiken drie soorten masten:

De Droppole designmast

De Droppole designmast is een speciaal ontwikkelde mast die voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Het ontwerp is gebaseerd op een zeilmast en heeft viervoudige stijfheid in de trekrichting. De mast kan zowel loodrecht als onder een hoek van 10 graden worden geplaatst.

Eventuele bekabeling van verlichting, de motor maar ook het koord zijn afgedekt in de paal. De speciaal ontworpen lier is toonaangevend in gebruiksgemak. Alles is netjes weggewerkt met de afdek strip aan de voorzijde.

De droppole is leverbaar in geanodiseerd zilver en designline black.

Masten van roestvast staal

RVS masten zijn tijdloos, elegant en functioneel. Met het juiste onderhoud blijven deze masten hun glans behouden. Het slim-line design zorgt voor een elegante uitstraling.

De sterke materialen maken de masten robuust en weerbestendig. Onder invloed van zware weersomstandigheden buigt de mast, net als bij windsurfers, mee met de deining en buigt hij automatisch terug naar de originele positie.

Altijd in perfecte staat, ook onder invloed van zout water of chloor van zwembaden, kan het niet makkelijker zijn om de masten te onderhouden.

Masten van aluminium

Meest gekozen variant; Zilver geanodiseerd aluminium ronde mast. Een dikwandige wand wat zorgt voor een stevige fundering voor alle Soliday schaduwoplossingen. Naast de zilveren uitstraling kan deze mast bovendien worden uitgevoerd in elke denkbare RAL-kleur.

De gasveren voor het op spanning brengen van het zonnezeil zijn bij de mast geïntegreerd. Eventuele hoogte instellingen worden bij zowel de elektrische als de handmatige variant aan de buitenzijde gemonteerd.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen