Gasten van uw bar of restaurant moeten in de zomer buiten ook in de schaduw kunnen zitten. Parasols zijn niet altijd een goede oplossing als terrasoverkapping. De voet neemt veel plaats in en in het midden kunt u geen tafel plaatsen. Daarnaast is het lastig om de schaduwoppervlakte te wijzigen. Parasols kunnen vaak niet goed tegen wind en regen.

Een Soliday schaduwdoek is een windbestendige, flexibele schaduwoverkapping met een oprolbaar doek. U maakt optimaal gebruik van de gecreëerde schaduw en het design zorgt voor een eyecatcher op het terras.

Voordelen Soliday Schaduwdoeken

Soliday schaduwdoeken hebben de volgende voordelen voor een horecagelegenheid:

  • Geen permanente overkapping nodig

  • Flexibel, want u gebruikt de doeken alleen wanneer u wilt

  • Mooi design in diverse kleuren leverbaar

  • Makkelijk te bedienen

  • Gebruiksgemak door afstandsbediening en zon- en windsensoren

  • In combinatie met een waterdicht doek wordt het schaduwdoek ook een regenscherm

  • Neemt weinig ruimte in op het terras

  • Weersbestendig

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw terras? Neem dan contact met ons op.

Oprolbare horeca schaduwdoeken

Met de oprolbare schaduwdoeken van Soliday heeft u in een mum van tijd de zonwering op uw terras geregeld. Even snel uitrollen en iedereen kan in de schaduw zitten. De doeken kunnen automatisch, semi-automatisch en handmatig opgerold worden.

Met de handbediende doeken kunt u in één keer een terras tot 45 m² volledig in de schaduw zetten. Als u het doek gedeeltelijk uitrolt, dan heeft u ook nog een stukje terras over voor mensen die in de zon willen zitten.

De semi-automatische doeken rolt u met de hand uit. Oprollen gaat automatisch wat handig is als u aan het einde van de dag snel de doeken wilt oprollen.

De automatische doeken rolt u op en af met een afstandsbediening. Zo kan iedereen het schaduwdoek uitrollen en gaat u gewoon verder met het bedienen van de gasten. Deze doeken gebruikt u voor een terrasoverkapping tot 85 m².

Verkoeling in de zomer

In de zomer is de zon heerlijk, maar als het erg heet is gaat er niets boven een koel drankje op een schaduwrijk terras. De Soliday schaduwdoeken houden de zon goed tegen en bieden UV-bescherming.

De doeken zijn gegarandeerd 5 jaar lang UV-bestendig en voldoen aan de hoogste standaarden voor UV-wering. De open structuur van een Austronet doek laat ook de lucht goed door, zodat de ventilatie onder het doek goed blijft.

Waterdichte en waterdoorlatende doeken

Bij een plotselinge regenbui kan uw terras er binnen een paar minuten verlaten uitzien. Wilt u liever dat uw gasten ook bij een regenbui gewoon buiten kunnen blijven zitten? Dan kunt u bij Soliday kiezen voor een waterdicht doek.

Het Austrosail Nano doek is gemaakt van glad polyester met een textielstructuur en waterdichte naden. Als dit doek met twee masten en de hoogteverstelling wordt gebruikt kan deze onder een kleine hoek wordt geplaatst en loopt het regenwater er zo af.

Als uw schaduwdoek niet waterbestendig hoeft te zijn, dan kunt u kiezen voor ons waterdoorlatende Austronet doek. Deze laat het water wel door zodat het niet ophoopt.

Dit doek kan ook nat opgerold worden. Dat is handig als u na een regenbui het doek wilt oprollen.

Weerbestendig

Het weer kan snel veranderen. De schaduwdoeken van Soliday zijn weersbestendig. Dat betekent dat ze bestand zijn tegen wind, regen en zon.

Dat heeft als voordeel dat u de doeken niet steeds hoeft op te rollen als het ineens hard gaat waaien of regenen. De doeken zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijke en duurzame stoffen die niet alleen perfect beschermen tegen UV-straling, maar ook privacy en schaduw bieden.

Verschillende schaduwdoeken voor de horeca

Voor de horeca hebben we verschillende schaduwdoeken. We zetten ze hieronder op een rij.

Soliday A – een handmatig bediend schaduwdoek voor terrassen van maximaal 40 m² met extra beveiliging tegen windvlagen en optionele hoogteverstelling. Verkrijgbaar met een waterdicht of waterdoorlatend doek.

Soliday M – dit doek is vergelijkbaar met de Soliday A, maar is geschikt voor terrassen tot 65 m². De Soliday M is alleen verkrijgbaar met waterdoorlatend doek.

Soliday C – een automatisch oprolbaar schaduwdoek voor terrassen tot 85 m². Verkrijgbaar met waterdicht of waterdoorlatend doek. Optioneel zijn een zon- en windsensor, zodat je zelf het weer niet meer in de gaten hoeft te houden.

Soliday CS – een automatisch bediende, uitschuifbare luifel voor terrassen tot 56 m². Verkrijgbaar met waterdicht of waterdoorlatend doek. Een zon- en windsensor zijn optioneel.

Soliday X – een half-automatisch oprolbaar zonnezeil. Het Soliday X zonnezeil is met zowel regendoorlatend als waterdicht doek en in diverse kleuren te verkrijgen. Geschikt voor terrassen tot 45 m².

Soliday zorgt voor een zonnezeil op maat voor uw horecagelegenheid. Neem contact op voor meer informatie.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen