Verschillende zeilen

Soliday zeilen worden geleverd in drie varianten: het waterdichte Austrosail Nano, licht waterdoorlatende Soltis 92 en het waterdoorlatende Austronet 950.

Austronet

Wilt u het zonnezeil puur gebruiken als schaduwoplossing? Dan is Austronet 950 zeer geschikt. Het zeil heeft een open structuur wat zorgt voor een aangenaam klimaat, alsof u onder een boom in de schaduw zit.

Het zeil verkleurt niet door UV-straling (5 jaar garantie) en is lichtgewicht. Als het nat opgerold wordt schimmelt het zeil niet en zelfs vogelpoep is niet schadelijk voor het materiaal.

Het doek laat water door, waardoor regenwater zich niet ophoopt op het doek.

Austrosail Nano

Een hoogwaardig zeildoek van polyester met een glad oppervlak, geweven structuur en zelfreinigend vermogen. De straalvormige zeilbanen worden met waterdichte naden afgewerkt.

Austrosail Nano in combinatie met twee spanmasten en hoogteverstelling, als bij Soliday C & Soliday CS zorgt voor een regenbestendig systeem. Voorwaarde is dat de zeilen schuin staan zodat het regenwater eraf loopt.

Soltis 92

Soltis Perform 92. Een hoogwaardig zeer krachtig materiaal welke werkt als een echt thermisch schild. Maar liefst 97% van de warmte wordt door Soltis 92 tegengehouden. Het micro geperforeerde zonnezeil, verkrijgbaar in 38 kleuren, presteert als een van de beste thermische prestaties.

Met zijn gewicht van 420 gram per vierkante meter behoort Soltis 92 tot zwaardere categorie zonnezeilen. De Soltis zonnezeil zijn B1 DIN4102 gecertificeerd en toepasbaar op Soliday C & Soliday CS systemen. Met maar liefst 5 jaar garantie op UV-bestendigheid zit u heerlijk onbezonnen in de schaduw!

Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen