Link gekopieerd

Een waterdicht doek als overkapping terras

Bent u op zoek naar een mooie overkapping doek voor boven uw terras? Een overkapping doek dat waterdicht is zodat u zowel wanneer de zon schijnt als wanneer het regent fijn kunt genieten van het buiten zijn? Met een terrasoverkapping doek brandt u in de zomer niet weg door de felle, hete zon, u kunt juist heerlijk buiten zitten in de schaduw.

Soliday biedt overkapping doeken die waterdicht zijn en het hele jaar door boven uw terras kunnen hangen. Al onze terrasoverkapping doeken worden gemaakt van kwalitatief materiaal en hebben een mooi en strak design dat past in iedere omgeving.

Met een overkapping doek creëert u een nieuwe, aangename leefruimte tot wel 85m2 schaduwoppervlak. De doeken worden door Soliday op maat gemaakt naar uw wensen en zijn altijd toepasbaar, oprolbaar en in hoogte te verstellen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Soliday een waterdichte overkapping doek kopen.

3D-ontwerp en kenmerken terrasoverkapping doek

Bij Soliday kunt u een 3D-ontwerp van uw nieuwe terrasoverkapping doek laten maken. Zo ziet u van tevoren wat u koopt en hoe dat er bij u uit komt te zien.

Op deze manier is uw terrasdoek online bestellen erg betrouwbaar en goed te doen. U kunt een terrasoverkapping kopen voor boven uw terras of zwembad, maar bijvoorbeeld ook voor het creëren van schaduw boven de kinderspeelplaats.

Al onze overkapping doeken zijn waterdicht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze terrasoverkappingen kenmerken zich door:

  • Design: Er wordt een nieuwe leefruimte gecreëerd door mooi design met strakke lijnen en heldere vormen. Een design dat past in iedere omgeving. De standaard strakke vormen zijn de driehoek en het vierkant.

  • Materiaal: Onze terrasdoeken zijn gemaakt van sterk materiaal dat weersbestendig is en niet schimmelt.

  • Flexibiliteit: De terrasoverkappingen zijn gemakkelijk verstelbaar, ook in de hoogte. Zo zit u altijd beschut tegen de zon en/of de regen.

  • Op maat: De terrasoverkappingen worden voor u op maat gemaakt. Zo sluit het perfect aan op uw vraag en weten we zeker dat het precies past bij u thuis.

Bij slecht weer wilt u er zeker van zijn dat het nieuwe op maat gemaakte doekwel stand houdt bij wind, storm en zware regenval. Elk terrasoverkappingdoek van Soliday is waterdicht en uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bij de ontwikkeling van het gepatenteerde overkappingssysteem heeft Soliday veel aandacht besteed aan techniek, flexibiliteit en veiligheid.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen

Vier soorten terrasoverkappingen mogelijk

Soliday biedt vier soorten doeken aan: Soliday A, Soliday M, Soliday C en Soliday CS. Soliday A en M zijn met de hand makkelijk te bedienen, terwijl Soliday systemen C en CS automatisch te bedienen zijn met een afstandsbediening.

Met een Soliday systeem verandert elk stukje groen in een weldadig stukje buitenruimte waarin u in alle vrijheid geniet van het fraaie weer. Bekijk hier alle verschillen tussen onze Soliday systemen.

Terrasoverkapping doek waterdicht kopen

Heeft u interesse in een Soliday overkapping doek die waterdicht is en goed bestand is tegen invloeden van buitenaf? U kunt online een terrasoverkapping doek bestellen en een 3D-ontwerp laten maken. Neem bij interesse en vragen gerust contact met ons op. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen

gepubliceerd op 30.04.21