Link gekopieerd
zeildoek
zonwering

Zeildoek zonwering van Soliday

Wilt u graag in de schaduw zitten wanneer het erg warm is buiten? Dan is een zeildoek zonwering van Soliday echt iets voor u. De zomer is namelijk vaak een periode van veel zon, weinig regen en een aangename temperatuur. Met een zonwering zeildoek van Soliday kunt u ook deze zomer weer heerlijk van het buitenleven genieten.

Al onze zonweringen van zeildoek worden gemaakt van kwalitatief materiaal en een strak design. Met een zeildoek creëert u een nieuwe leefruimte tot wel 85m2 schaduwoppervlak.

Een zonwering van zeildoek is altijd toepasbaar, oprolbaar en in hoogte verstelbaar. Soliday maakt zonweringen van zeildoek voor particulieren en bedrijven.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen


Zonwering zeildoek in verschillende soorten en maten

Bij ons kunt u kiezen uit vier soorten zonweringen van zeildoek:

  • Soliday A kan met de hand bediend worden, is voorzien van een waterdicht doek in staalvorm gemaakt en is overtuigend in design, techniek en eenvoud.

  • Soliday M kan ook met de hand bediend worden, is volmaakt door design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit en is voorzien van een schaduwdoek met kleine gaatjes.

  • Soliday C rolt zich met een afstandsbediening automatisch soepel op en af en kenmerkt zich door bescherming tegen zon en regen door een waterdicht doek in staalvorm gemaakt. En is onderscheidend in design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit.

  • Soliday CS is ook automatisch en creëert vergeleken met de conventionele luifels een heel groot schaduwoppervlak. De horizontale as wordt aan de wand gemonteerd en blinkt uit in design, techniek, comfort, maximale flexibiliteit en bescherming tegen zon en regen geboden door een waterdicht doek in staalvorm gemaakt.

Laat nu een 3D-ontwerp maken

Bent u benieuwd naar een zonwering zeildoek van Soliday en zou u graag eens een 3D-ontwerp voor boven uw loungeset, speelplek voor de kinderen of whirlpool willen laten maken? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen

gepubliceerd op 25.04.21