Link gekopieerd
zonnezeil

Zonnezeil op maat laten maken door Soliday

Als de zon schijnt wilt u daar lekker van kunnen genieten. U wilt niet uit uw tuin wegbranden door de hitte. Met een zonnezeil op maat van Soliday kunt u heerlijk van het buitenleven genieten! Al onze zonnezeilen worden gemaakt van kwalitatief materiaal en hebben een strak design.

Met een zonnezeil creëert u een nieuwe, aangename leefruimte tot wel 85m2 schaduwoppervlak. De zonnezeilen van Soliday zijn altijd toepasbaar, oprolbaar en in hoogte verstelbaar. Voor zowel particulieren als bedrijven maakt Soliday zonnezeilen.

Verschillende soorten zonnezeilen op maat

Bij ons kunt u kiezen uit vier soorten zonnezeilen, genaamd Soliday A, Soliday M, Soliday C en Soliday CS.

 • Soliday A is overtuigend in design, techniek en eenvoud. Het zonnezeil is met de hand te bedienen en is voorzien van een waterdicht doek dat in staalvorm is gemaakt. Hiermee geniet u in alle vrijheid van het fraaie weer.
   

 • Soliday M kan ook met de hand bediend worden, is volmaakt door de mooie combi van design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit en is voorzien van een zonnezeil op maat met kleine gaatjes. Met een Soliday M-systeem verandert elk stukje groen in een weldadig stukje buitenruimte.
   

 • Soliday C rolt zich met een afstandsbediening automatisch soepel op en uit. Het zonnezeil biedt bescherming tegen en regen, comfort, design, techniek en maximale flexibiliteit die er samen voor zorgen dat dit een volmaakt zonnezeil is. Met Soliday C verandert elk stukje groen in een weldadig stukje buitenruimte.
   

 • Soliday CS is ook automatisch en creëert in vergelijking met de conventionele luifels een heel groot schaduwoppervlak. De horizontale as wordt aan de wand gemonteerd en dit zonnezeil blinkt uit in design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit en biedt bescherming tegen zon en regen met een waterdicht doek in staalvorm gemaakt.
   

Veel mogelijkheden dus bij Soliday! Voor meer informatie over de verschillende zonnezeilen op maat kunt een altijd een brochure bij ons aanvragen of direct uw vragen stellen door contact met ons op te nemen.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen

Zekerheid bij wind, storm en zware regenval

Bij slecht weer wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw nieuwe zonnezeil dat speciaal voor u op maat gemaakt is, wel stand houdt bij wind, storm en zware regenval. Het heet dan wel een zonnezeil, maar in Nederland moeten zonnezeilen tegen alle weersomstandigheden kunnen. Zonnezeilen van Soliday zijn uitstekend bestand tegen wind, storm en zware regenval. Bij de ontwikkeling van het gepatenteerde zonnezeilsysteem heeft Soliday veel aandacht besteed aan techniek, flexibiliteit en veiligheid.

Laat een 3D-ontwerp maken van uw zonnezeil op maat

Bent u benieuwd naar zonnezeilen op maat van Soliday en zou u graag eens een 3D-ontwerp voor boven uw loungeset, speelplek voor de kinderen, terras of de whirlpool willen laten maken? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en dan gaan wij samen kijken wat mooi bij uw aanvraag past. Heeft u andere vragen? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw Soliday zonnezeil?
Offerte aanvragen

gepubliceerd op 27.04.21