Masten

 

Droppole

De Droppole is een speciaal ontwikkelde design mast en voldoet aan de hoogste eisen. Het ontwerp is gebaseerd op de mast van een zeilboot en combineert design en functionaliteit. Deze druppelvorm heeft een viervoudige stijfheid in de trekrichting en kan zowel onder een hoek van 10º als loodrecht worden geplaatst.

Het koord van de hoogteverstelling en elektrische bekabeling van lampen, speakers of verwarming zijn keurig afgedekt. De mooie vorm en strakke lijnen zijn de basiskenmerken van deze design mast. De speciaal voor deze Droppole ontworpen lier om het zonnezeil in hoogte te verstellen is toonaangevend in gebruiksgemak en comfort.

De masten zijn leverbaar in geanodiseerd zilver en in de Designline Black.

geanodiseerd zilver Designline Black

 

Masten van roestvast staal

Tijdloos, elegant en mooi. Met goed onderhoud genieten van een blijvende mooie glans.

roestvaststaal

Masten gemaakt van deanodiseerd aluminium met een hoge stijfheid

De Soliday aluminium mast staat voor eenvoud en strakke vormgeving. Kenmerkend is de robuuste weerstand door het sterke materiaal. Zoals een surfmast buigt de mast een beetje bij hoge belasting om daarna weer terug te buigen in de oorspronkelijke stand. De masten zijn bestand tegen invloeden van buitenaf (chloor van een zwembad, zout water, etc.) en eenvoudig te onderhouden.