Parasol kopen online

Deze zomer heerlijk buiten zitten? Met een parasol van Soliday creëert u een nieuwe leefruimte gewoon in uw eigen tuin, op uw terras maar ook bij een horecagelegenheid. U zit beschut, tegen de zon maar ook tegen regen en wind. En een parasol heeft een mooi en strak design wat past in iedere omgeving. Wij maken graag voor u een 3D-ontwerp. Een parasol kopen doet u online bij Soliday.nl

 

Hoe werkt een parasol kopen online?

Dan bent u bij Soliday aan het jusite adres. Een parasol van Soliday kan een oppervlakte van 85m2 vol schaduw creëren. De doeken zijn in hoogte verstelbaar en gemakkelijk oprolbaar met de hand of afstandsbediening. U kan het doek altijd uitrollen wanneer u daar behoefte aan heeft. Alle parasol zijn gemaakt van sterke kwaliteit en zijn bestand tegen zware regenval, storm en wind.

 

Onze parasol kenmerkt zich door

  • Design: Er wordt een nieuwe leefruimte gecreëerd door mooi design met strakke lijnen en heldere vormen. Een design wat past in iedere omgeving. 
  • Flexibiliteit: een parasol zijn gemakkelijk verstelbaar ook in de hoogte. Zo zit u altijd beschut zowel tegen de zon als tegen de regen. 
  • Op maat gemaakt: Een parasol wordt voor u op maat gemaakt. Zo sluit het perfect aan op uw vraag en weten we zeker dat het precies past op de plek.
  • Materiaal: Onze parasol is gemaakt van sterk materiaal wat weersbestendig is. Het schimmelt niet en is bestand tegen invloeden van buitenaf.

 

Parasol kopen doe je online bijSoliday

Benieuwd naar hoe een parasol in uw tuin of terras zal staan? Laat dan een 3D-tekening maken. Bezoek voor meer informatie onze website en vraag de gratis brochure aan. Online een parasol kopen? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

 

Offerte aanvragen     Brochure aanvragen

Contact opnemen

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Naam:
* Uw e-mail
*Telefoonnummer:
*Bericht:

schaduwdoek op maat Bekijk de mogelijkheden