Schaduwdoek op maat gemaakt van Soliday

De zomer is vaak een periode van veel zon, weinig regen en een aangename temperatuur.
Met een schaduwdoek op maat van Soliday kunt u ook deze zomer weer heerlijk van het buitenleven genieten! Al onze schaduwdoek worden gemaakt van kwalitatief materiaal en een strak design. Met een schaduwdoek creëert u een nieuwe leefruimte tot wel 85m2 schaduwoppervlak. De schaduwdoek van Soliday zijn altijd toepasbaar, oprolbaar en in hoogte verstelbaar. Wij maken schaduwdoek voor particulieren en bedrijven.


Schaduwdoek op maat in verschillende soorten

Bij ons kunt u kiezen uit vier soorten schaduwdoek:

  • Soliday A kan met de hand bediend worden, is voorzien van een waterdicht doek in staalvorm gemaakt en is overtuigend in design, techniek en eenvoud.
  • Soliday M kan ook met de hand bediend worden, is volmaakt door design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit en is voorzien van een schaduwdoek met kleine gaatjes.
  • Soliday C rolt zich met een afstandsbediening automatisch soepel op en af en kenmerkt zich door bescherming tegen zon en regen door een waterdicht doek in staalvorm gemaakt. En is onderscheidend in design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit.
  • Soliday CS is ook automatisch en creëert vergeleken met de conventionele luifels een heel groot schaduwoppervlak. De horizontale as wordt aan de wand gemonteerd en blinkt uit in design, techniek, comfort, maximale flexibiliteit en bescherming tegen zon en regen geboden door een waterdicht doek in staalvorm gemaakt.


Altijd zekerheid met een schaduwdoek op maat gemaakt

Een schaduwdoek van Soliday is uitstekend bestand tegen wind, storm en zware regenval. Bij de ontwikkeling van het gepatenteerde
schaduwdoeksysteem heeft Soliday veel aandacht besteed aan techniek, flexibiliteit en veiligheid.


Laat nu een 3D-ontwerp maken voor uw schaduwdoek op maat

Bent u benieuwd naar een schaduwdoek op maat gemaakt door Soliday en zou u graag eens een 3D-ontwerp voor boven uw loungeset, speelplek voor de kinderen of whirlpool willen laten maken? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u onze brochure aanvragen, wanneer u benieuwd bent naar onze modellen.

 

Offerte aanvragen     Brochure aanvragen

Contact opnemen

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Naam:
* Uw e-mail
*Telefoonnummer:
*Bericht:

schaduwdoek op maat Bekijk de mogelijkheden