Schaduwdoek plaatsen

Deze zomer heerlijk buiten zitten? Met de schaduwdoeken van Soliday creëert u een nieuwe leefruimte gewoon in uw eigen tuin, op uw terras maar ook bij een horecagelegenheid. U zit beschut, tegen de zon maar ook tegen regen en wind. En de schaduwdoeken hebben een mooi en strak design wat past in iedere omgeving. Wij maken graag voor u een 3D-ontwerp en gaan graagn uw schaduwdoek plaatsen

 

Hoe werkt een schaduwdoek plaatsen?

De schaduwdoeken van Soliday kunnen een oppervlakte van 85m2 vol schaduw creëren. De doeken zijn in hoogte verstelbaar en gemakkelijk oprolbaar met de hand of afstandsbediening. U kan het doek altijd uitrollen wanneer u daar behoefte aan heeft. Alle schaduwdoeken zijn gemaakt van sterke kwaliteit en zijn bestand tegen zware regenval, storm en wind.

 

Onze schaduwdoeken kenmerken zich door

  • Design: Er wordt een nieuwe leefruimte gecreëerd door mooi design met strakke lijnen en heldere vormen. Een design wat past in iedere omgeving. 
  • Flexibiliteit: De schaduwdoeken zijn gemakkelijk verstelbaar ook in de hoogte. Zo zit u altijd beschut zowel tegen de zon als tegen de regen. 
  • Op maat gemaakt: De schaduwdoeken worden voor u op maat gemaakt. Zo sluit het perfect aan op uw vraag en weten we zeker dat het precies past op de plek.
  • Materiaal: Onze schaduwdoeken zijn gemaakt van sterk materiaal wat weersbestendig is. Het schimmelt niet en is bestand tegen invloeden van buitenaf.

 

Uw schaduwdoek plaatsen door Soliday

Benieuwd naar hoe het schaduwdoek in uw tuin of terras zal staan? Laat dan een 3D-tekening maken. Bezoek voor meer informatie onze website en vraag de gratis brochure aan. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan en laat uw schaduwdoek plaatsen door Soliday. 

 

Offerte aanvragen     Brochure aanvragen

Contact opnemen

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Naam:
* Uw e-mail
*Telefoonnummer:
*Bericht:

schaduwdoek op maat Bekijk de mogelijkheden