Terrasoverkapping kopen

Deze zomer heerlijk buiten zitten? Met de terrasoverkappingen van Soliday creëert u een nieuwe leefruimte gewoon in uw eigen tuin of op uw terras, maar ook bij een horecagelegenheid. U zit beschut tegen de zon maar ook tegen regen en wind. De terrasoverkappingen hebben daarnaast een mooi en strak design dat past in iedere omgeving. Wij maken graag voor u een 3D-ontwerp van uw terrasoverkapping. Terrasoverkapping online bestellen doet u op Soliday.nl!

3D-ontwerp terrasoverkapping en kenmerken

U kunt bij ons een 3D-ontwerp van uw nieuwe terrasoverkapping laten maken. Zo ziet u van tevoren wat u koopt en hoe dat er bij u uit komt te zien. Op deze manier is uw terrasoverkapping online bestellen erg betrouwbaar en goed te doen! U kunt een terrasoverkapping kopen voor boven uw terras, loungeset of zwembad, maar bijvoorbeeld ook voor het creëren van schaduw boven de kinderspeelplaats. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze terrasoverkappingen kenmerken zich door:

 • Materiaal: Onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van sterk materiaal dat weersbestendig is. Het schimmelt niet en is bestand tegen invloeden van buitenaf.
   
 • Design: Er wordt een nieuwe leefruimte gecreëerd door mooi design met strakke lijnen en heldere vormen. Een design wat past in iedere omgeving.  De standaard strakke vormen van de terrasoverkappingen zijn de driehoek en het vierkant.
   
 • Flexibiliteit: Flexibiliteit: De terrasoverkappingen zijn gemakkelijk verstelbaar ook in de hoogte. Zo zit u altijd beschut zowel tegen de zon als tegen de regen.
   
 • Op maat gemaakt: De terrasoverkappingen worden voor u op maat gemaakt. Zo sluit het perfect aan op uw vraag en weten we zeker dat het precies past op de plek.
   

Bij slecht weer wilt u er zeker van zijn dat de nieuwe terrasoverkapping die speciaal voor u op maat gemaakt is, wel stand houdt bij wind, storm en zware regenval. De terrasoverkappingen van Soliday zijn uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden. Bij de ontwikkeling van het gepatenteerde overkappingssysteem heeft Soliday veel aandacht besteed aan techniek, flexibiliteit en veiligheid.

Vier soorten terrasoverkappingen mogelijk

Bij ons kunt u vier soorten zonnezeilen kopen, genaamd Soliday A, Soliday M, Soliday C en Soliday CS. Soliday A en M zijn met de hand makkelijk te bedienen, terwijl Soliday systemen C en CS automatisch te bedienen zijn met een afstandsbediening. Met een Soliday systeem verandert elk stukje groen in een weldadig stukje buitenruimte waarin u in alle vrijheid geniet van het fraaie weer. Bekijk op onze website alle verschillen tussen onze Soliday systemen.

Uw terrasoverkapping online kopen doet u bij Soliday!

Benieuwd naar hoe een terrasoverkapping in uw tuin of terras zal staan? Laat dan een 3D-tekening maken. Een terrasoverkapping online bestellen bij Soliday? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, dan gaan wij samen kijken wat mooi in uw tuin of boven uw terras past. U kunt ook altijd een brochure aanvragen voor meer informatie over onze modellen. Heeft u andere vragen? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.

 

 

Offerte aanvragen     Brochure aanvragen

Contact opnemen

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Naam:
* Uw e-mail
*Telefoonnummer:
*Bericht:

schaduwdoek op maat Bekijk de mogelijkheden