Terrasoverkapping op maat gemaakt

Als de zon schijnt wilt u beschut zitten tegen de zon, maar ook tegen eventuele regen en wind. U wilt lekker buiten van het weer kunnen genieten. Om ervoor te zorgen dat dit altijd mogelijk is, kunt u een terrasoverkapping op maat laten maken door Soliday. Met een terrasoverkapping van Soliday kunt u heerlijk van het buitenleven genieten! Al onze terrasoverkappingen worden gemaakt van kwalitatief materiaal en hebben een mooi en strak design dat past in iedere omgeving. Met een terrasoverkapping creëert u een nieuwe, aangename leefruimte tot wel 85m2 schaduwoppervlak. De terrasoverkappingen zijn altijd toepasbaar, oprolbaar en in hoogte te verstellen. Voor zowel particulieren als bedrijven maakt Soliday terrasoverkappingen op maat.

Verschillende soorten terrasoverkappingen op maat

Bij ons kunt u kiezen uit vier soorten terrasoverkappingen, genaamd Soliday C, Soliday CS, Soliday A en Soliday M.

 • Soliday C rolt zich met een afstandsbediening automatisch soepel op en uit. De terrasoverkapping biedt bescherming tegen zon en regen, comfort, design, techniek en maximale flexibiliteit die er samen voor zorgen dat dit een volmaakte terrasoverkapping is. Met Soliday C verandert elk stukje groen in een weldadig stukje buitenruimte.
   
 • Soliday CS is ook automatisch en creëert in vergelijking met de conventionele luifels een heel groot schaduwoppervlak. De horizontale as wordt aan de wand gemonteerd en deze terrasoverkapping blinkt uit in design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit en biedt bescherming tegen zon en regen met een waterdicht doek in staalvorm gemaakt.
   
 • Soliday A is overtuigend in design, techniek en eenvoud. De terrasoverkapping is met de hand te bedienen en is voorzien van een waterdicht doek dat in staalvorm is gemaakt. Hiermee geniet u in alle vrijheid van het fraaie weer.
   
 • Soliday M kan ook met de hand bediend worden, is volmaakt door de mooie combi van design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit en is voorzien van een schaduwdoek op maat met kleine gaatjes. Met een Soliday M-systeem verandert elk stukje groen in een weldadig stukje buitenruimte.
   

Veel mogelijkheden dus bij Soliday! Voor meer informatie over de verschillende terrasoverkappingen op maat kunt een altijd een brochure bij ons aanvragen of direct uw vragen stellen door contact met ons op te nemen.

Zekerheid bij zware regenval, wind en storm

Bij slecht weer wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe terrasoverkapping die speciaal voor u op maat gemaakt is, wel stand houdt bij wind, storm en zware regenval. In Nederland moeten terrasoverkappingen tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Terrasoverkappingen van Soliday zijn uitstekend bestand tegen wind, storm en zware regenval. Bij de ontwikkeling van het gepatenteerde overkappingssysteem heeft Soliday namelijk veel aandacht besteed aan techniek, flexibiliteit en veiligheid.

Laat een 3D-ontwerp maken van uw terrasoverkapping op maat

Bent u benieuwd naar een terrasoverkapping op maat van Soliday en zou u graag eens een 3D-ontwerp van de terrasoverkapping voor boven uw loungeset, speelplek voor de kinderen of terras willen laten maken? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, dan gaan wij samen kijken wat mooi bij uw wensen past. U kunt ook altijd een brochure aanvragen met meer informatie over onze modellen. Heeft u andere vragen? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.

 

Offerte aanvragen     Brochure aanvragen

Contact opnemen

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Naam:
* Uw e-mail
*Telefoonnummer:
*Bericht:

schaduwdoek op maat Bekijk de mogelijkheden