Zonnezeil van Soliday

De zomer is vaak een periode van veel zon, weinig regen en warme temperaturen.
Met een zonnezeil van Soliday kunt u ook deze zomer weer heerlijk van het buitenleven genieten!
Al onze zonnezeilen worden op maat gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal en een strak design. Met een zonnezeil creeërt u een nieuwe leefruimte tot wel 85m2 schaduwoppervlak. De zonnezeilen van Soliday zijn altijd toepasbaar, oprolbaar en in hoogte verstelbaar. Wij maken zonnezeilen voor particulieren en bedrijven.


Zonnezeil in verschillende soorten en maten

Bij ons kunt u kiezen uit vijf soorten zonnezeilen:

  • Soliday A kan met de hand bediend worden, is voorzien van een waterdicht doek in staalvorm gemaakt en is overtuigend in design, techniek en eenvoud.
  • Soliday M kan ook met de hand bediend worden, is volmaakt door design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit en is voorzien van een schaduwdoek met kleine gaatjes.
  • Soliday X wordt met de hand uitgerold en met één simpele handeling rolt het doek automatisch weer in. Dit systeem kan zowel met waterdoorlatend als waterdicht doek worden gemaakt.
  • Soliday C rolt zich met een afstandsbediening automatisch soepel op en af en kenmerkt zich door bescherming tegen zon en regen door een waterdicht doek in staalvorm gemaakt. Onderscheidend in design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit.
  • Soliday CS is ook automatisch en creëert vergeleken met de conventionele luifels een heel groot schaduwoppervlak. De horizontale as wordt aan de wand gemonteerd. het systeem blinkt uit in design, techniek, comfort, maximale flexibiliteit en bescherming tegen zon en regen geboden door een waterdicht doek in staalvorm gemaakt.


Zekerheid bij wind, storm en zware regenval

Een zonnezeil van Soliday is uitstekend bestand tegen wind, storm en zware regenval. Bij de ontwikkeling van het gepatenteerde
zonnezeilsysteem heeft Soliday veel aandacht besteed aan techniek, flexibiliteit en veiligheid.


Laat nu een 3D-ontwerp maken

Bent u benieuwd naar een zonnezeil van Soliday en zou u graag eens een 3D-ontwerp voor boven uw terras, loungeset, speelplek voor de kinderen of jacuzzi willen laten maken? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u onze brochure aanvragen wanneer u benieuwd bent naar onze modellen.

 

Offerte aanvragen     Brochure aanvragen

Contact opnemen

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Naam:
* Uw e-mail
*Telefoonnummer:
*Bericht:

schaduwdoek op maat Bekijk de mogelijkheden