Zonwering kopen

Deze zomer heerlijk buiten zitten? Met de zonweringen van Soliday creëert u een nieuwe leefruimte gewoon in uw eigen tuin, op uw terras maar ook bij een horecagelegenheid. U zit beschut, tegen de zon maar ook tegen regen en wind. En de zonweringen hebben een mooi en strak design wat past in iedere omgeving. Wij maken graag voor u een 3D-ontwerp. Een zonwering kopen doet u bij Soliday.nl

 

Wilt u een zonwering kopen van Soliday?

Dan maakt u de juiste keuze. De zonweringen van Soliday kunnen namelijk een oppervlakte van 85m2 vol schaduw creëren. De doeken zijn in hoogte verstelbaar en gemakkelijk oprolbaar met de hand of afstandsbediening. U kan het doek altijd uitrollen wanneer u daar behoefte aan heeft. Alle zonweringen zijn gemaakt van sterke kwaliteit en zijn bestand tegen zware regenval, storm en wind.

Onze zonweringen kenmerken zich door

  • Design: Er wordt een nieuwe leefruimte gecreëerd door mooi design met strakke lijnen en heldere vormen. Een design wat past in iedere omgeving. 
  • Flexibiliteit: De zonweringen zijn gemakkelijk verstelbaar ook in de hoogte. Zo zit u altijd beschut zowel tegen de zon als tegen de regen. 
  • Op maat gemaakt: De zonweringen worden voor u op maat gemaakt. Zo sluit het perfect aan op uw vraag en weten we zeker dat het precies past op de plek.
  • Materiaal: Onze zonweringen zijn gemaakt van sterk materiaal wat weersbestendig is. Het schimmelt niet en is bestand tegen invloeden van buitenaf.

 

Een zonwering kopen bij Soliday

Benieuwd naar hoe het zonwering in uw tuin of terras zal staan? Laat dan een 3D-tekening maken. Bezoek voor meer informatie onze website en vraag de gratis brochure aan. Een zonwering kopen? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

 

Offerte aanvragen     Brochure aanvragen

Contact opnemen

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Naam:
* Uw e-mail
*Telefoonnummer:
*Bericht:

schaduwdoek op maat Bekijk de mogelijkheden